Boka tid

 

Liten förändring kan göra stor skillnad!

Helena Nilsson

Jag tog examen vid Naprapathögskolan år 2000 och har sedan dess arbetat som naprapat. Min drivkraft ligger i att jag har ett stort intresse för människan och kroppen, och vet av erfarenhet att många gånger är det små förändringar som gör underverk.

Till mig söker sig patienter med både akuta och kroniska besvär som t.ex. rygg- och nacksmärtor, ischias, huvudvärk och migrän, domningar och stickningar i ben och armar, golf-, tennis- och musarm m.m. De flesta är arbets- eller idrottsrelaterade besvär, men för att slippa återkommande smärtor kommer många även i förebyggande syfte.

Är född och uppvuxen på Gotland och har tills för några år sedan varit en mycket aktiv dressyrryttare, domare och instruktör. Idag är det familj och arbete som upptar största delen av min tid.
Jag är legitimerad av Socialstyrelsen, medlem i Svenska Naprapatförbundet, arbetar med Västerländsk Akupunktur och innehar patientförsäkring.

Välkommen att ringa för att boka tid för en behandling eller om du har någon fråga! det går också bra att boka tid via Boka direkt nedan.

 

Boka tid

Helena Nilsson

Helena Nilsson

Leg. Naprapat

Mail helena@kropposjal.se, helena.naprapat@outlook.com
Tel 0708-10 62 04