Vi ger dig komplett friskvård

"Hälsa är inte bara frånvaro av sjukdom, utan även fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande." WHO:s definition av hälsa.

Kropp & själ i centrala Sundbyberg består av Leg. Naprapater och Dipl. Massageterapeut.
Vi ser till helheten och hjälper dig analysera och hitta orsaken till varför just din värk uppstår. Mycket vikt lägger vi på att ge dig inspiration och kunskap för ett friskare liv i balans! Vi erbjuder dig ett brett utbud av hälsofrämjande aktiviteter såsom förebyggande friskvård, akut hjälp, konsulthjälp (som behandlingar ute på din arbetsplats), ergonomisk rådgivning, rehabiliteringsprogram och träningsprogram.
Helt enkelt komplett friskvård!

Du kan besöka oss som företagare, idrottsförening eller privatperson. Som företagare kan du knyta förmånliga avtal för dina anställda. Då kan vi på bästa möjliga sätt hjälpa dig. Snabb tid garanteras till dig som är knuten till oss. Behöver du regelbundna behandlingar kan du teckna avtal för att få fasta tider varje vecka. För dig som är Benify-ansluten finns vi med i deras tjänsteutbud. För privatpersoner försöker Kropp & själ alltid ordna en ledig tid så snabbt vi har möjlighet.

Behöver du hjälp att få ett träningsprogram inför en speciell utmaning är vi gärna din coach. Kropp & Själ har ett stort kontaktnät och kan snabbt hänvisa dig till specialistläkare och röntgen om vi anser detta vara nödvändigt.
Du kan via Kropp & Själ även beställa Zomna’s sköna tryckavlastande madrasser och kuddar.


Privat vårdförsäkring

Vi har avtal med följande försäkringsbolag: Bliwa, DKV Hälsa, SEB Liv, Skandia, Euro accident, Förenade liv och Falck healtcare Trygg rygg.

Vi har dokumenterat goda resultat och är en erfaren vårdgivare inom Naprapati och Sjukgymnastik. Regler och bokning skiljer sig mellan de olika försäkringsbolagen. Är du osäker ta kontakt med ditt bolag eller med oss så hjälper vi gärna till!

För att komma till oss via Skandias privatvårdförsäkring, kontakta Skandia Lifeline Vårdplanering. 0771-51 55 10 De hjälper dig att boka tid till läkare för undersökning och ev remiss. I vissa fall behövs inte remiss,men du måste ändå kontakta Skandia Lifeline för godkännande. Efter det kontaktar du oss för en tid som passar dig.


Vi stödjer Läkare utan gränser!

Varje månad stödjer Kropp & själ Läkare utan gränser i tork och hungers drabbade områden i Afrika! Gör det du också!